pexels-photo-196655

Her finner du de beste gratis bildene

11/19/2018 , In: Ukategorisert , With: No Comments
0

Mangler du gode bilder til din nettside, blogg eller markedsføring? Vi vet at det kan ta lang tid for mange og finne gode bilder. Derfor har vi satt sammen en liste med 8 forskjellige sider med gratis bilder du kan laste ned til privat og kommersielle formål.


PEXELS

Pexels har hundretusenvis av bilder og dag blir nye høyoppløselige bilder bli lagt til. Bildene gir høy kvalitet og helt gratis bilder lisensiert under Pexels-lisensen. Alle bildene er merket, søkbare og enkle å oppdage på siden. 

NEGATIVE SPACE
Negative Space er en plattform der fotografer kan dele sine bilder med verden. Her kan du finne vakre, gratis, høyoppløselige bilder uten noen begrensninger. 

STOCKSNAP
Stocksnap fungerer som et stort lager for forskjellige bildenettsider. Sjansen er derfor stor for at du finner mange av de samme bildene som på feks Unsplash. Siden har en veldig god søkefunksjon.UNSPLASH
Denne siden er mye brukt av våre designere og den er full av bilder som har blitt nøye utvalgt blant bilder som er lastet opp av brukere.


PIXABAY
Pixabay er en gratistjeneste med over 100.000 forskjellige fotografier, illustrasjoner og vektforgrafikk. Her kan du søke etter motivet du er ute etter. 

KABOOMPICS
Kaboompics inneholder over 5000 bilder tatt av fotograf Karoline Grabowska. Det er gode bilder av høy kvalitet. 

FREEPIK
Freepik tilbyr brukere, grafikkdesign av høy kvalitet: eksklusive illustrasjoner og grafiske ressurser nøye utvalgt av deres designteam for å gi brukerne godt innhold som kan brukes i både personlige og kommersielle prosjekter.

GRATISOGRAPHY
Gratisography er en side styrt av Ryan Mcguire – en multifasettert, eksentrisk, og kreativ kunstner. Bildene hans har sterke farger og på siden finner du et stort lager av bilder.

Det finnes mange nettsider som tilbyr gratis bilder. Selv om bildene i utgangspunktet er gratis, er det viktig å dobbeltsjekke lisensen. Lisensen Creative Commons CC0 betyr at fotografen har sagt fra seg alle rettigheter (no rights reserved). Da kan du kan laste ned bildet og bruke det som du vil.

There are no comments yet. Be the first to comment.

Leave a Comment

caroline martinsen

Hva er en profilmanual og designprofil?

Hva er en profilmanual og designprofil? En profilmanual er retningslinjer for hvordan en merkevareidentitet skal brukes i ulike sammenhenger, slik…
Les mer

Slik oppretter du en bedriftskonto på Instagram:

Konfigurer en Instagram-bedriftskonto for å gi folk mer informasjon om hva du tilbyr. Dersom du ikke allerede har gjort det, anbefaler…
Les mer

Hva er Microsoft Azure og hvorfor velge det?

Kréatif går 100% i skyen med Microsoft Azure Friggstore går i skyen med Microsoft Azure. Kréatif er stadig på søken…
Les mer