Azure

Hva er Microsoft Azure og hvorfor velge det?

03/08/2019 , In: Nettbutikk , With: No Comments
0

Kréatif går 100% i skyen med Microsoft Azure
Friggstore går i skyen med Microsoft Azure. Kréatif er stadig på søken etter innovative og fremtidsrettede konsepter, som er med på å utvikle Frigg til å opprettholde posisjonen som et topp moderne CMS. Med Azure som skypartner har vi skaffet oss et helt unikt konkurransefortrinn. Vi er stolte av å kunne levere markedets mest morderne netthandelsløsninger gjennom Azure. Det er svært mange fordeler til hvorfor man skal velge Kreatif og Microsoft Azure sine skyløsninger.

Med Azure får kundene et enormt utvalg av skalerbare skytjenester. Det omfatter virtuelle servere med nettverk, fillagring og databaser, backup, overvåking, antivirus og sikkerhet. Her finner du media- og innholdstjenester, og du kan ta i bruk intelligente analyser og maskinlæring.

Hva er Microsoft Azure
Microsoft Azure er en skybasert dataplattform som gir sikkerhet, fleksibilitet og kostnadsbesparelser for virksomheter i alle størrelser. Med Microsoft Azure kan virksomheter integrere og samle tjenester og dermed sørge for åpenhet og utnyttelse av løsninger på tvers av forretningssystemer. Alt i et brukervennlig grensesnitt med fokus på datasikkerhet.

Azure er Microsofts skyplattform for infrastruktur, administrerte tjenester og alt du ellers måtte trenge for forretningsapplikasjonene dine. Med Azure så gis det et enormt utvalg av skalerbare skytjenester. Det omfatter virtuelle servere med nettverk, fillagring og databaser, foruten backup, overvåking, antivirus og sikkerhet. Azure er en naturlig forlengelse av Office 365, som trekker veksler på Azure for brukerhåndtering med identitets- og tilgangsstyring, samt mange av de innebygde sikkerhetsmekanismene i Microsoft-skyen.  

Hvorfor velge Microsoft Azure
1. Azure er ansett som den mest pålitelige skyen.
Organisasjoner over hele verden anerkjenner Microsoft Azure som den mest pålitelige skyen for virksomhets- og hybridinfrastruktur.

2. Den ledende skyplattformen.
Azure er den eneste skyleverandøren som er anerkjent for å ha ledende løsninger innen IaaS (infrastruktur som tjeneste), SaaS (programvare som tjeneste) og PaaS (plattform som tjeneste).

3. Azure tilbyr den sterkeste intelligensen.
Ved hjelp av kognitive API-er, maskinlæring, boter og BaaS (blokkjede som en tjeneste) kan du bygge intelligente og skalerte løsninger. For eksempel kan du utvikle applikasjoner med innebygd AI, utvikle og distribuere egendefinerte AI modeller i stor skala på alle dine data – og kombinere det aller beste fra Microsoft, AI-nyskapninger og åpen kildekode-data.

Kundehistorie – Benum Norge og Sverige er nå på Azure løsninger.
Kréatif er stolt total leverandør for Benum Norge og Benum Sverige. Benum er Nordens ledende  Hi-Fi leverandør og har store krav til drift, sikkerhet og loadhastighet. I netthandelsløsning til Benum.no og Benum.se har Kreatif integrert en kompleks og tilpasset Vismaintegrasjon som generer mye trafikk fra deres økonomisystem Visma Business inn til deres netthandelsløsning, og fra netthandelsløsning til Visma. Det er derfor helt avgjørende for Benum at de har en dynamisk integrasjon og løsning som de selv kan kontrollere gjennom å styre hastighet. Gjennom et driftsår for Benum vil det være perioder med mer trafikk, og med Azure kan kunden selv justere hvor mye kapasitet de ønsker å benytte får å møte behovet.

Er du interessert i å drifte din nettbutikk i skyen?
Følg Benum og Kréatif på reisen videre med Azure

Ta kontakt med oss her

There are no comments yet. Be the first to comment.

Leave a Comment

caroline martinsen

Hva er en profilmanual og designprofil?

Hva er en profilmanual og designprofil? En profilmanual er retningslinjer for hvordan en merkevareidentitet skal brukes i ulike sammenhenger, slik…
Les mer

Slik oppretter du en bedriftskonto på Instagram:

Konfigurer en Instagram-bedriftskonto for å gi folk mer informasjon om hva du tilbyr. Dersom du ikke allerede har gjort det, anbefaler…
Les mer

Bildestørrelser for annonsering på sosiale kanaler

Lurer du på hvilke bildestørrelser i sosiale medier som fungerer? Din bedrift bør ha fokus på at innholdet som blir…
Les mer